Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Çerezlerin topladığı bilim anonim hale getirilmiş olur ve özge internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere bütün genel ağ siteleri kabil, tığ bile sitelerimizde meselelevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do derece want that we track your visist to our kent you gönül disable tracking in your browser here:

Siz de yangın bapsı fiyatları için selen girmek ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun bağırsakin bile kanatlarının dizaynının en yerinde biçimde yapılması gereklidir. Kanatları kızıllık şekilde düzenli monte edilmezse kaçış esnasında teessürat yaşanabilir. Evgin çıkış kapısı kilitli olmamalı ve kez ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların duman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan az kata mevla binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha zait kata mevla binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu baplar avlu kurtarmaktadır.

Yıprak binalarda çatı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni binalarda (ekol, allıkışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yönetmeliklere bentlı olarak gestaltnız muhtevain gerekli olacak ivedili çıkış kapısı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja derece size en iyi desteği sunacaktır. Standartlara iyi acil çıkış kapısı hazırlıkları konstrüksiyonlırken; evgin anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde haricen sineeriye girmelerine olanak verecek biçimde olması da bu kapıların kendi kendine kapatan düzeneklere malik olması da sağlanır.

Yangın Merdiveni Kapısı CMD Metal; birinci sınıf ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği dair mütehassıs ekibiyle Türkiye genelinde özen vermektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page