Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili gidişat önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kadar mümkün.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna rabıtlı olarak değmaslahatmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en onat fiyata satın elde etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Bapsı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın sahip başüstüneğu saha ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla örgülmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en balaban yararı kötü sızdırmaması ve makul derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı Yangın Kapısı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine engel olan evgin manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cümle kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Standart ve sertifikasyonlara usturuplu olarak konstrüksiyonlmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve yapısı gereği umumi anlamda seda ve ısı yalıtımına mutabık evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla müşterek istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde bile tam sızdırmazlık sağlanır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü posta şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı yürekin oldukça fiillevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page